Stylish items voor huisdieren die perfect in het interieur passen

Onze grote en kleine viervoetige vrienden verdienen de hele wereld. Juist daarom is het fijn ze soms goed te verwennen met nieuwe items. En het liefst past dat natuurlijk óók nog binnen ons gelikte interieur. Een hele klus, maar één ding is zeker: deze items voor huisdieren zijn een feestje op zich.

vtwonen 08-2021 | kat op het bed

Krabpalen

Als er iéts is waar katten van houden, dan is het wel overal hun territorium afbakenen. Dag mooie meubels! Om de nagels te scherpen, zijn krabpalen ideaal. De eerste prioriteit voor krabpalen is natuurlijk dat ze praktisch zijn. Dat ze er ook nog eens leuk uit zien, dat is twee vliegen in één klap. Je zou ze haast als decoratie pontificaal in de woonkamer neerzetten.

Kattenmand

Wist je dat katten gemiddeld 13 uur per dag slapen? Genoeg tijd dus om door te brengen in een kattenmandje. Het liefst zacht, comfortabel en als het kan in een fijne kleur. Zoals de velvet oudroze van hieronder. Match ‘m met een velvet stoel of bank en je kat past er helemaal bij.

LEES OOK
Deze kamerplanten zijn een no-go met huisdieren

Hondenmand

Kattenfans, scroll maar door… Dit is voor de hondenliefhebbers. Ook onze trouwe viervoeters hebben een fijne plek nodig om te slapen. En die zijn er in élke stijl. Zoals deze, die met z’n hout perfect is voor een Scandinavisch interieur. Of deze, voor een natuurlijke look. Terwijl het ligbed van Designed by Lotte met z’n zachtroze kleur juist past bij een romantisch interieur. Genoeg items om uit te kiezen!

LEES OOK
Deze dieren wonen bij jou (zonder dat je het weet)

nog meer: wooninspiratie