Voor je thuiswerkplek: win een snijmachine van Cricut

Nooit eerder brachten we zoveel tijd door in onze eigen woning. Een gezellige en productieve werkplek is onmisbaar geworden in ons hedendaags interieur. Wil je jouw thuiswerkplek graag stijlvol inrichten? Laat je inspireren door deze stylingtips, waarvoor we gebruik maakten van Cricut Joy, een compacte en slimme snijmachine. Lees snel verder want we geven er eentje weg.

In samenwerking met Cricut

Cricut x vtwonen

1. Unieke labels

Weg met rondslingerende items op je werkblad. Verzamel paperclips, gommetjes, tape in uniforme glazen potjes en voorzie ze van een eigen label. Met behulp van de Cricut Design Space software kun je via je smartphone of desktop gemakkelijk labels ontwerpen, tekenen en uitsnijden. In de bibliotheek van Cricut vind je honderden gratis afbeeldingen en projecten. Voor nog meer afbeeldingen kun je een abonnement nemen.

vtwonen x Cricut
vtwonen x Cricut

2. Quotes

Laat je creativiteit de vrije loop. Bedenk een quote die echt bij jou past en snijd hem uit zelfklevende vinyl . Maak je eigen poster en stop hem in een strak kader, of kleef het citaat rechtstreeks op de wand. Dankzij het removable vinyl van Cricut kunnen muurstickers zó worden verwijderd.

“Laat je creativiteit de vrije loop. Bedenk een quote die
echt bij

jou past”

3. Persoonlijke mok

Drink more water.” Een noodzakelijke reminder en meteen ook een leuk detail om je glas of mok mee op te leuken. De permanent vinyl blijft ook bij het afwassen goed zitten.

4. Originele muurhangers

Muurhangers kennen we intussen in alle vormen en materialen, tijd voor een eigen interpretatie met papieren veren. Met de Cricut snijmachine kun je immers ook allerlei vormen en figuren snijden uit meer dan 50 materialen. We gingen aan de slag met enkele prints uit het vtwonen posterboek, maar je zou ook kunnen werken met oude boeken of behangpapier voor een speels effect. Gebruik een tak uit de tuin als hanger.

vtwonen x Cricut
vtwonen x Cricut

5. Persoonlijk notitieboek

Eenmaal op dreef met het personaliseren van onze werkplek, is het moeilijk om onze creatieve geest in te tomen. Een notitieboek en potlood werden alvast ook voorzien van een eigen quote. Stay humble, work hard, be kind, en bovenal, create magic!

“Stay humble,
work hard,
be kind,
en bovenal,

create magic

Met de Cricut Joy kun je alles een eigen creatieve touch geven en hij staat ook nog eens stijlvol op je bureau. Zijn twee grotere broers: de Cricut Maker en de Cricut Explore Air 2 snijden nog meer materialen! Ga voor meer info naar de website van Cricut of neem een kijkje op Instagram.

Win een Cricut Joy

Wij mogen een Cricut Joy weggeven. Wil je deze handige snijmachine winnen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en maak kans op een Cricut Joy! Het wedstrijdreglement vind je hier.

nog meer: wooninspiratie