Welkom in de vtwonen barn!

De Woonbeurs Amsterdam van 2013 was een succes! Met als een van de hoogtepunten – al zeggen we het zelf – de enorme barn van vtwonen, een stijlenmix van van industrieel en landelijk wonen. Warm, puur 
en natuurlijk. Laat je inspireren!

woonschuur

illuminate lampen

vtwonen barn

  • Volop wooninspiratie voor alle ruimtes in huis met elke dag een vtwonen stilist voor persoonlijk advies.
  • Elke dag heerlijk, vers brood om gratis van te proeven.
  • Er is een heuse ‘mannenhoek’, waar hij zijn baard kan laten scheren door een echte barbier en een half uur lang lekker in de watten wordt gelegd.
  • vtwonen ambacht! Kom kijken in het keramiek-atelier hoe keramiek gemaakt wordt. Er is een houtwerkplaats waar een ontwerper live zijn werk maakt en in de zeefdrukkerij laten we kaarten, theedoeken en tassen bedrukken.
  • Eet bij ons op het terras een heerlijk broodje of drink een lekker kopje koffie.

Ben je al geweest en wil je graag weten waar je de gebruikte materialen en producten kunt kopen? Dan kun je hieronder per ruimte de lijsten uploaden en bekijken.

barbier-badhokjes
broodbar

eetschuur
filmschuur

galerij
werkplaats
woonschuur
zolder

Je kunt de Woonbeurs t/m 6 oktober bezoeken in Amsterdam RAI, Europaplein 22, Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.woonbeurs.nl. De vtwonen barn vind je in hal 10, stand 10-005. Kaarten kosten tijdens de Woonbeurs Amsterdam aan de deur € 19,-. Kinderen 4 t/m 11 jaar € 7,-, tot 4 jaar gratis.

We zien je graag op de Woonbeurs Amsterdam!

nog meer: wooninspiratie