Voetjes van de vloer in de hangstoel

Met een hangstoel geef je jouw interieur een speelse twist. Verzamel kussens en een plaid en voilà, je hebt dé ideale plek om na een lange dag tot rust te komen. We zetten onze favorieten voor je op een rij.

hangstoel

In de vorm van een ei

De bekende hangstoel in de vorm van een ei ken je vast wel? Deze stoel is erg stevig en comfortabel door de zitvorm. Aan de zijkanten zitten zelfs openingen: zo kan je makkelijk bij de kop koffie die naast je staat. Creëer een fijne loungeplek door er een paar zachte kussens in te leggen en geniet van de rust met een goed boek.

blauwe hangstoel

Voetjes van de vloer

Ook voor de kinderkamer is een hangstoel erg leuk. Hiermee creëer je een speciaal plekje voor je kind om te lezen, muziek te luisteren of lekker te ontspannen. Kies een vrolijke kleur voor een speels karakter.

hangstoel

Stoffen loungeplek

Deze stoffen hangstoel heeft de look van een hangmat, maar de stevigheid van een stoel. Erg leuk voor in je tuin of op het terras, maar het zorgt ook binnen voor een zomerse sfeer. Hang het op, schenk een wijntje voor jezelf in en genieten maar. Wist je dat je deze hangstoel ook zelf kunt maken?

hangstoel

Like a bird

De look van een vogelkooi, maar toch voel je je zo vrij als een vogeltje. Door het stalen, open frame behoud je ook nog eens de ruimtelijkheid van de kamer. Voeg een paar bijpassende kussens toe om de hangstoel sfeervoller te maken.

Geïnspireerd geraakt? Shop dan hieronder een van onze mooie hangstoelen.

Hangstoelen

nog meer: wooninspiratie