Velvetine – fine art wedding photography

Het blog van Velvetine staat vol met dromerige foto’s van bruiloften en alles wat daar bij hoort. Naast wedding-inspiration kun je op de blog ook terecht voor de nodige inspiratie voor je interieur.

Velvetine blog

Velvetine

Het Velvetine team bestaat uit Judith, Rozemarijn, Elise, Eline en Anouk. Samen delen ze verschillende passies zoals bloggen, interieur en fotografie, wat Velvetine niet alleen een bijzondere maar ook een veelzijdige blog maakt. Op de blog vind je een hoop bijzondere foto’s: van kleurrijke bruidsboeketjes en DIY-items tot leuke interieurideeën. Zo schreef Rozemarijn onlangs nog een blogje over de houten krat, gebruikt als kastje op de grond of aan de muur. Erg leuk!

Wil jij ook op zo’n sprookjesachtige foto staan? Dat kan! De fotografen van Velvetine kun je namelijk inhuren voor een bruiloft of voor een gewone fotoshoot. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor een styled shoot: een shoot op een bijzondere locatie met onder andere vintage meubelen en accessoires. Daarnaast is er een visagist aanwezig die make-up en hairstyling verzorgt.

www.velvetine.nl

nog meer: wooninspiratie