Trend: gouden verlichting in huis

Laat het interieur schitteren, stralen en spreken met gouden verlichting. Goud is namelijk dé kleur die je nu overal terugziet. En nee, we hebben het hier niet over kitsch, maar over strakke vormgeving met een warme glans. Vind je het lastig om goud te gebruiken in je interieur? Wij helpen je op weg met praktische stylingtips.

Een gouden tafellamp of staanlamp

Gouden tafellampen en staanlampen kun je gemakkelijk verplaatsen en zijn dus perfect toe te passen wanneer je graag je interieur omgooit. Mix deze lampen wel met rustige kleuren. Hierbij kun je denken aan zwart, wit, grijs of blauwtinten. Omdat goud momenteel een populaire kleur is, is het aanbod gouden tafellampen en staanlampen groot. Twijfel je tussen de verschillende exemplaren? Kies dan voor een tafel- of staanlamp met een strak design. Door de kleur is een lamp met veel details niet nodig.

Gouden hanglampen

Heeft goud jou helemaal te pakken? Kies dan voor gouden hanglampen, prachtig boven de eettafel of in de hal. Heb jij een eettafel in XL-formaat? Denk dan aan meerdere gouden hanglampen naast elkaar: gewaagd maar succes gegarandeerd.

De mooiste gouden verlichting:

Funky vloerlamp van Bahne, hanglamp van Pols Potten, Z tafellamp van Leitmotiv, tafellamp van It’s About Romi, Dynamo Mini hanglamp van Superliving, tafellamp van Bloomingville, Living Socket lamp van Ferm Living, tafellamp van Bloomingville.

Bron: House Doctor

nog meer: wooninspiratie