Tipvideo: 3 manieren om ruimte te creëren

Helaas heeft niet iedereen geluk met een grote woning. Maar wees gerust, want ook in een klein huis kun je veel ruimte creëren. In deze tipvideo laten de stylisten van vtwonen zien hoe je dat doet. 

Optische illusie

Er zijn veel handige manieren om ruimte te creëren. Wist je bijvoorbeeld dat je je plafond hoger kunt laten lijken? Hier heb je maar één ding voor nodig: verf. Schilder je muur 2/3 met een kleur naar keuze en laat de bovenkant wit. Nu lijkt het net alsof je een veel hoger plafond hebt.  Ook kun je meubels laten opgaan in de achtergrond als ze dezelfde kleur hebben als je muur. Een echte klassieker binnen de optische illusie is natuurlijk de spiegel. Kies een opvallend exemplaar voor een groots effect.

ruimte-effect

In de tipvideo’s beantwoordt styliste Femke de meest gestelde interieurvragen aan de vtwonenredactie. Abonneer je gratis op het vtwonen Youtube-kanaal en blijf op de hoogte! Meer video’s vind je hier. Ben je op zoek naar nog meer straffe stylinginspiratie? Schrijf je hier dan zeker in op onze nieuwsbrief!

Bron beeld: vtwonen aflevering 1: kijken en shoppen (seizoen 1)

nog meer: wooninspiratie