Favoriete blog: Oh Happy Day!

Oh Happy Day is een lifestyle blog vol met zoete zelfmakers. Geschreven, gemaakt én bedacht door Jordan Ferney.

 

mini cakes cansdiy lantaarntjesflowersoh happy dayoh happy day

Jordan is een partyplanner uit San Francisco, die samen met haar man en kinderen naar Parijs is verhuisd. Aan alles is te zien dat Jordan een partyplanner is: haar blog ‘Oh Happy Day’ staat vaak vol met leuke en originele ideeën voor een feestje of trouwerij. Denk aan het maken van je eigen uitnodigingen, een origineel welkomstpakket voor je gasten, je eigen cupcakestandaard of mooie bloemenvaasjes voor op tafel.

Een leuke zelfmaker voor Pasen: de gekleurde eieren gevuld met glitters. Stap voor stap wordt beschreven hoe je zelf de eieren kleurt, leeghaalt en vervolgens vult met een grote dosis glitters. Na afloop kun je er een spelletje mee doen: The Confetti Egg Game. Leuk om samen met je kids te doen!

Naast zelfmakers heeft Jordan op haar blog ook alle hotspots van Parijs en San Francisco voor je op een rijtje gezet! Op twee aparte pagina’s beschrijft Jordan uitvoerig over haar leven in de twee steden. Zo beschrijft ze bijvoorbeeld de tien dingen waar ze van houdt en waar ze niet van houdt in Parijs (10 Things I Love and Don’t Love about Living in Paris). Erg leuk om te lezen!

www.ohhappyday.com

nog meer: wooninspiratie