De mooiste ontbijttafel voor kerst

Heerlijke gerechtjes, goed gezelschap en een mooie tafel. Dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde kerstbrunch. Wij geven je inspiratie met deze prachtige ontbijttafel. Voeten onder schuiven en aanvallen!

KersttafelMuurverf Kleuren van Nu lak zijdeglans zachtroze (KARWEI), tafelkleed 140 x 240cm en jutetouw 25m (HEMA). Bruine stoelen (tweedehands), crème/natuur-kleurige kan, bakjes in natuurkleuren, kaarsen in crèmekleur (privébezit).KersttafelKersttafelWit bestek: mes, lepel en vork (HEMA). Vissenmesje (privébezit).

Kerst op tafel

Het beige katoenen tafelkleed voor deze fijne kersttafeldekking is prachtig neutraal. Perfect om daarna met gekleurd servies aan de slag te gaan. Een palet van grijs-, groen- en blauwtinten past heel goed bij elkaar en vormt een samenhangend geheel. Wat groen, zoals enkele takken van een dennenboom, geeft het plaatje een natuurlijker resultaat. Steek hier en daar een kaarsje aan om het extra gezellig te maken.

kaneel brioche

Brunchtoppers

Deze mooie tafel doet ons alvast veel zin krijgen om zelf aan de slag te gaan in de keuken. Kiezen tussen zoet of hartig hoeft niet: je zet het gewoon allebei op tafel! Zin om de brioche met kaneel op de foto hierboven zelf te maken? Ontdek het recept ervan (en nog vele anderen) op Libelle Lekker.

Fotografie tafel Stan Koolen | Styling tafel Liza Wassenaar

nog meer: wooninspiratie