Maak de zomertafel compleet met een tafelklem

Met een tafelklem til je de tafelsetting naar een hoger niveau. Letterlijk, want je gaat de hoogte in met de mooiste accessoires. De meeste tafelklemmen zijn verstelbaar en daardoor op elke tafel te bevestigen. Zo kun je er zowel binnen als buiten een feestje van maken.

Tafelklem zorgt voor extra sfeer aan tafel

Draperen

Voor een extra feestelijk gevoel kun je een stuk stof langs de tafelklem draperen. Je kunt hier van alles voor gebruiken, van oude gordijnen tot een tafelkleed of dekbedovertrek. Voor een mediterraanse sfeer neem je wit linnen of katoen. Waan je je liever in een sprookjeswereld? Kies dan een mooi stuk stof met een kanten of crochet afwerking.

LEES OOK
DIY’s voor een zomers tuinfeest

Lichtsnoer

Een tafelklem zorgt niet alleen voor een extra sfeervolle tafelaankleding, de klem is ook heel praktisch. En dan met name als je er een lichtsnoer aan bevestigt. Die kleine fonkelende lichtjes staan niet alleen heel gezellig, maar zijn ook erg handig als de schemer invalt. Of gebruik lampionnen, lantaarns of een LED slinger met blaadjes voor een extra natuurlijke look. 

LEES OOK
Deze items gaan je tuin gegarandeerd gezellig maken

Natuurlijk

Een zomerse tafel maak je helemaal af door groen toe te voegen aan de tafelklem. En hoe doe je dat beter dan met planten? Met hangpotten kun je de mooiste bloeiers toevoegen aan de tafel. Hang grote exemplaren niet in het midden, maar aan weerszijden van de tafel. Zo kunnen jij en tafelgenoten elkaar ook nog gewoon zien. 

nog meer: wooninspiratie