Kom relaxen bij vtwonen@ajuma in Zandvoort

Het strand is altijd een goed idee! Zeker als je neerstrijkt bij vtwonen@ajuma in Zandvoort, een strandhuis vol mooimakers van vtwonen. Zak heerlijk onderuit, geniet van zon, zee, lekker eten en alle stylingideeën die je óók thuis kunt toepassen.

Fotolijsten van hout zonder glas, fotolijsten van hout met glas, lichtsnoer met tien lampen, palletkussens waterafstotend, kussen met strepen, kussen met patchwork, vloerkleed, fauteuil Frame voor binnen én buiten, houten bijzettafel, houten snijplanken, tegels Craft van vtwonen by Douglas & Jones (vtwonen.be). Overig privébezit.

Spijlenstoel Sticks hout in zwart en betongrijs, betonnen hanglamp Kikkerland, in de kast: vazen, ornament glazen kwallen, manden (vtwonen.be). Weckpot, exclusief plant (Ikea). Planten tuincentrum. Overig privébezit.

Werkbank privébezit, daarop: glazen vazen, opbergbox met lades van HK Living, tafellamp met koper, jar met metalen waxinelichthouder, vaas inclusief geweven houder, vaas, metalen kan van Dutchbone, drinkglazen met deksel van Nordal, hangend ornament brons van Day Home, houten print van KEK Amsterdam (vtwonen.be). Weckpotten (Ikea). Boomstam en linnen vlaggetjes DIY.

Fauteuil Frame voor binnen én buiten, tegels Craft van vtwonen by Douglas & Jones, tijdschriftmand, kussenvloerkleed (vtwonen.be). Posters uit het vtwonen posterboek en uitvergroot geprint. Lijsten, boomstammen, schepen zelfgemaakt.

Licht in huis

Sprankelend zonlicht, zand tussen je tenen en zout op je huid: een dagje strand is altijd een feest. Dat gevoel van vrijheid kun je ook maar mee naar huis nemen. Het is een kwestie van lichte kleuren kiezen (lees: grijs- en blauwtinten) en meubels die een bepaalde nonchalance 
uitstralen, alsof ze zo uit je tuin naar binnen gesleept zijn.

Fijne mix

In een huis met beach vibes misstaan tweedehands items zeker niet. Juist die mix van nieuw en oud, zoals deze vintage stellingkast mét handige houten tijdschriftenhouders, geven een interieur een eigenzinnige en nonchalante uitstraling.

Blikvangers

Een grotere ruimte deel je eenvoudig 
op met roomdividers. In dit geval zetten 
we drie vtwonen vakkenkasten op een rij, twee zonder achterkant en eentje mét (niet op de foto). De open kast heeft een dubbelfunctie: je kunt er je mooiste spullen in kwijt én hij geeft een geborgen gevoel als je aan tafel zit. Zo’n oude werkbank is een robuuste 
blikvanger tussen alle lichte kleuren. 
Het contrast met het sierlijke glaswerk is groot en daardoor wordt het een spannend tafereel om elke dag van te genieten.

Schatkist

Accessoires in een strandhuis zijn onontbeerlijk, maar houd het vooral eenvoudig en luchtig. Linnen, hout en riet zijn dé materialen. Een paar witgeschilderde boomstammen als bijzetter, zelfgemaakte bootjes van resthout en takken
 en twee grote posters in een houten baklijst zijn de ingrediënten voor een lichtvoetig huis.

Shop in deze stijl

Lichtsnoer van Vestbjerg, fotolijst van Lene Bjerre, glazen vaas van Madam Stolz, hangplant van Green Lifestyle Store, vloerkleed van vtwonen, bloempot van Bahne, bank van Tine K Home, kussen van Braxton.

Bron: vtwonen 06-2018 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg

nog meer: wooninspiratie