Dit is het vtwonen voorjaarshuis!

Pink it up! Een roze interieur doet je misschien denken aan lief en romantisch, maar om roze in je gehele interieur aan te brengen, dat vergt lef! Durf jij? Stylist Cleo Scheulderman wel! Dit is ons vtwonen voorjaarshuis. Wij krijgen er flinke voorjaarskriebels van! 

Muurverf ‘Light Grey’ van vtwonen. Kleur op de lambrisering ‘Light Peachblossom’ van Little Greene. Velvet loungestoel van Nordal, gouden wandkast van Nordal, witte vaas van vtwonen, salontafel van Nordal, Bloom! poster van I love my type poster, ornament ring op voet van Scapa Home, ornament glas jellyfish van HKliving, kussen kleur almond van By Mölle, gekleurde kussen van Ferm Living, plaid kleur marble pink van Malagoon, beige vaas van vtwonen, roze kussen Chelsea van Riverdale, kussen pink salt van By Mölle, kussen met patroon van Lene Bjerre, krukje van New Rootz, plaid kleur wheat van By Mölle, rugged vloerkleed van Dutchbone, wandlamp van Zuiver. Overig is privébezit.

Gouden wandkast van Nordal, witte vaas van vtwonen, molecular element van HKliving, tafellamp van Fest Amsterdam, no-face beeld van HKliving, schildpad ornament van HKliving, beige vaas van vtwonen. Overig is privébezit.

Marmeren tafel van Zuiver, hanglamp van Zuiver, spijlenstoel van Hay, kussen pink salt van By Mölle, plaid kleur marble pink van Malagoon, krukje van Ferm living, houten print van kek Amsterdam, okergele vaas van vtwonen, okergele schaal van vtwonen, theepot van Kahler, mok van Nordal. Overig is privébezit.

Velvet loungestoel van Nordal, okergele schaal van vtwonen, mok van Nordal. Overig is privébezit.

Marmeren tafel van Zuiver, mok van Nordal, okergele vaas van vtwonen, okergele schaal van vtwonen, theepot van Kahler, bonbonnerière van Kahler.

Alles bij elkaar

Op deze pagina hebben we alle gebruikte spullen voor je verzameld.

Doe je mee?

Wil je ook een voorjaarshuis samenstellen? Doe dan vanaf woensdag 18 april t/m dinsdag 24 april mee met onze voorjaarshuis-actie en wie weet win jij wel al je verzamelde woonspullen t.w.v. € 10.000,-. Schrijf je alvast in voor de reminder zodat je deze actie niet misloopt.

Fotograaf Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: wooninspiratie