Helemaal herfst!

Dalende temperaturen, regenbuien, grauw weer… brr wat is het koud! Gelukkig zijn er deze herfst genoeg redenen om lekker binnen te blijven.
sfeerverlichtinglinnen bank

Gezelligheid kent geen tijd

Een bordspel spelen met het hele gezin, lekker lang tafelen met vrienden of gewoon fijn met zijn tweetjes een avondje ‘cocoonen’. Zet de houtkachel aan, leg een vloerkleed neer voor warme voeten of een groot kussen voor de verwarming. Vergeet je favoriete film niet of maak tijd voor het lezen van een goed boek. Binnenblijven is nog nooit zo leuk geweest!

Alle herfstitems verzamelen!

Met het vriespunt in zicht is het fijn om het binnen extra warm te maken. De verwarming op subtropisch klimaat is een optie, maar niet erg duurzaam. Je kunt kaarsjes branden voor extra warmte of kiezen voor een heleboel plaids. De combinatie van deze twee is nóg beter! Welke items heb jij al in huis?

Schapenvachtjes en geurkaarsen

Voor de perfecte herfststyling kun je het beste producten verzamelen met een hoog aaibaarheidsgehalte. Denk aan wol of een (nep)dierenvacht, voor op de zetel of op de vloer. Kies bijvoorbeeld voor een mooie schapenvacht en laat deze nonchalant over de leuning hangen. Daarbij kun je ook geurkaarsen branden zoals kaneel, vanille of dennenappel. Nu heb je sfeerlicht, warmte en een heerlijke geur. Klaar voor een warme, gezellig herfstavond!

nog meer: wooninspiratie