Echt of nep?

In ons nieuwe nummer vind je deze maand weer volop (witte) binnenkijkers! Ook zagen wij veel mooie natuurlijke materialen, maar of die nou echt of nep zijn? Hier vind je een overzicht met de mooiste neppers!

PietHEek

Schermafbeelding 2012-06-21 om 06.41.45 Schermafbeelding 2012-06-21 om 16.59.23

Schermafbeelding 2012-06-21 om 06.43.36

Wollook

Muur

bankje

Schermafbeelding 2012-06-21 om 07.02.38

PietBoonwallpartikelen1

Behang

Schermafbeelding 2012-06-21 om 06.58.33

 

Het sloophoutbehang van Piet Hein Eek moet natuurlijk in deze post terugkomen. We zien vaak het behang op de eerste foto terugkomen, maar er zijn nog veel meer variaties van. Het behang is klasse A dubbellaags vliesbehang (Non-Woven). Dit betekent dat niet het behang, maar de muur voorzien moet worden van lijm. Dus geen geklieder met een behangtafel. Het materiaal is afwasbaar, ook na jaren weer makkelijk te verwijderen en zeer kleurvast. Onder andere verkrijgbaar bij BijzonderMOOI* voor 199,-.

Dit is Bob. Bob houdt van snuffelen, wandelen, niet luisteren en boterhammen jatten van het aanrecht. Maar nog het meest houdt Bob van slapen. Lekker opgerold op het warme, zachte dekbed van zijn baasje. Liefst ligt hij daar de hele dag. En ook de hele nacht trouwens. Leuk detail: Tijdens de shoot had Bob natuurlijk helemaal geen zin om te slapen.

Gelukkig waren de lampen warm en werd het geduld van de fotograaf
(die tevens Bob’s baasje is) uiteindelijk beloond.

Een goed idee! Slaap op de stoep en help een zwerfjongere van de straat. Een groot deel van de opbrengst van hoeslaken Le-Trottoir gaat naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.  Vanaf 59,95 bij SNURK.

Neem je een mix van frisse kleuren? Of toch elephant grey en natural beige? Ga je voor de grote maat of van die grappige kleintjes? En hoe om ga je ze neerzetten? Want de breiwerk print op de achterkant is minstens zo leuk als die op de voorkant. Eén ding is zeker, dit knuffelzachte kussen moet je hebben. Vanaf 39,95 bij SNURK.

Vliesfotobehang
Het vliesfotobehang Witte Stenen geeft een heerlijke serene natuurlijke uitstraling. Vliesbehang is eenvoudig op te hangen, is resistent en afneembaar met een vochtige doek. Lijm wordt niet meegeleverd. Verkrijgbaar bij Muurmode voor 199,-

Deze hocker lijkt gemaakt van de prachtigste stenen. Verkrijgbaar bij MV Kantoor voor 590,- euro.

Oh nee! Gaat dit wel goed komen? Livingstones maakte deze prachtige kussen die waarschijnlijk comfortabeler liggen dan een ballenbad. Verkrijgbaar in verschillende maten. Leuk voor om je woonkamer elke keer weer een andere look te geven, maar bijvoorbeeld ook voor kinderen om mee te spelen (of tussen te slapen!)

Mooi! Concrete Wallpaper van Piet Boon. Vanaf 1 juli verkrijgbaar.

Muursticker van boom
Wat zou het toch heerlijk zijn als er echt een boom in je woonkamer kon staan. Deze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De nerven, het groene schors…Nu ook nog in de aanbieding! Van 89,- tot 99 euro. Verkrijgbaar bij KEK Amsterdam.

Bankje metselen? Studio KiBiSi ontwierp deze bank voor Versus. Er is ook nog een poef, een stoel, een twee en drie zitter! Net echt toch? Te koop via Versus.

nog meer: wooninspiratie