Designlook in je eigen huis met deze 9 accessoires

Kun je ook uren langs designlooks op Pinterest of Instagram scrollen? Dan ben je hier aan het juiste adres. En weet je wat, een designlook hoeft écht geen hopen geld te kosten. Met deze accessoires kom je een heel eind.

vtwonen weer verliefd op je huis | aflevering 10 seizoen 13 | Stylist Liza in Utrecht | designerlook

De designlook

Als je kijkt naar luxe lofts of dure hotels, dan hebben ze vaak één ding gemeen: minimalisme. Less is more. Je kunt beter een paar eyecatchers in de ruimte hebben dan een heleboel kleine items. Als je de designlook in je eigen huis wilt toepassen zijn er drie elementen die niet mogen ontbreken, namelijk:

Ornamenten

Of het nu een stenen beeld in de vorm van een gezicht is, of een mooie kralenketting uit het buitenland: ornamenten tillen de uitstraling van de ruimte naar een hoger niveau. Waar je ook voor kiest, zet ze op een mooie bijzettafel en geef ze de ruimte om te stralen.

Posters

Kunst aan de muur is een element dat niet mag ontbreken als je voor de designlook gaat. Het beste kun je kiezen voor een mooie, abstracte poster of een wandkleed met kalme kleuren. Hang het samen met andere kunst aan de muur of juist helemaal alleen. Net wat je mooi vindt. Tip: als je meerdere posters of wandkleden naast elkaar hangt, kies dan voor designs in dezelfde tinten.

Vazen

Een vaas is een prachtig object met een enorm hoog designgehalte. Of je er nu bloemen in zet of ‘m leeg laat: het ademt luxe. Kies voor een simpel ontwerp in een rustige kleur, of pak uit met vazen in felle tinten of opvallende vormen. Net wat bij jou en je interieur past.

nog meer: wooninspiratie