Kies voor zwart in huis!

Van servies tot meubelen en van keukenkranen tot raamkozijnen; zwart is het nieuwe wit. Stoer pikzwart past in elk interieur, geeft pit en verveelt nooit. Ga all the way of kies voor een paar opvallende accessoires. Laat je inspireren door hoe wij zwart combineren in huis.

Hallo zwarte keuken

Zelf durven we steeds vaker voor zwart te kiezen. Ook in de keuken. Durf jij ok je kleurgrens op te zoeken? Kies dan voor zwarte glanzende Zelliges-tegeltjes. Zo maak je niet alleen een statement, maar creëer je ook eenheid. Geen fan van tegels? Ga dan voor een matzwarte kraan of geef je keuken een stoere twist met zwarte broodplanken, wandlampen en andere keukenaccessoires.

Slaap zwart!

Een zwarte slaapkamer somber en donker? Echt niet! Wist je dat je in een donkere kamer net sneller in slaap valt? Zeker wanneer je de juiste materialen gebruikt, zoals zacht velvet, breisels en vachtjes. Zo geef je je slaapkamer een hoge aaibaarheidsfactor.  Sfeerlicht geeft je donkere ruimte extra warmte. Ga voor industriële letters of romantische wandlampjes en droom heerlijk weg.

Zwart in combinatie met…

Eigenlijk is zwart, net als wit, met alles te combineren. Een zwart-wit interieur is tijdloos én een goede basis om te experimenteren met andere kleurtoevoegingen. Een opvallend kleuraccent is de knipoog die jouw zwart-wit interieur eigen en persoonlijk maakt. Wat dacht je van een knalgele kast of vintage groene lamp? Een chique effect bekom je door zwart ote combineren met goud. Vooral tijdens de feestdagen is deze combinatie een lust voor het oog. Echte durvers gaan all the way en kies voor zwart op zwart. De mogelijkheden zijn eindeloos. Eén ding is zeker; de dagen van wit, wit en nog eens wit zijn geteld.

Meer shoppen? Ontdek alle Black Friday aanbiedingen.

Bron: 1. vtwonen 11-2017 | Fotografie Anke Leunissen | Styling Kim de Groot | 2. vtwonen 02-2017 | Styling Sanne Pol | Fotografie Sonja Velda | 3. vtwonen 01-2018 | Fotografie & Styling Peggy Janssen

nog meer: wooninspiratie