Strandkamer kind

De zomer is een fijne tijd van het jaar, zeker voor kinderen. Lekker buiten spelen, zandkastelen bouwen op het strand en spartelen in het water. Hoe fijn is het om het hele jaar door deze sfeer te proeven in de strandkamer van je kind? 

Strandkamer zelfmaakideeën Strandkamer kind Kind strandkamer

Strand behang

Een strandsfeer creëren in de kinderkamer begint met de muren. Een mooie basis van de strandkamer van je kind bestaat uit zachte en neutrale kleuren, denk aan beige, wit en lichtblauw. Je kunt voor een egale muur een mooi kleurtje verf uitzoeken bij Bestel-verf.nl.

Strandkamer meubels

De volgende stap zijn de meubels. Bij Coming Kids vind je mooie kindermeubels met een beachlook. De serie ‘Strand’ is afgewerkt met meerdere natureltinten en daarom perfect voor een strandkamer. Door de keuze uit een babyledikant of kinderbed is de serie ook geschikt voor de allerkleinsten. Ook leuk zijn de Kidsfactory meubels met schattige louvredeurtjes. Ze doen ons een beetje denken aan een strandhuisje.

Strand accessoires

Na de muren en de meubels is het tijd voor de accessoires, waarmee je pas echt een strandgevoel creëert. Wie strand zegt, denkt aan schelpen, zand, zeesterren, bootjes, vissen en vuurtorens. Deze strandlamp van Kidzsupplies vinden wij super stoer. En met een boei aan de muur maak je het plaatje pas echt compleet.

Zelfmaakideeën strandkamer

Een strandthema leent zich ook goed voor leuke zelfmaakideeën. Met zand en schelpen kun je namelijk prima zelf aan de slag! Vul bijvoorbeeld wat lege potjes met schelpen en zand, maak zelf een strandschilderijtje, maak van schelpen een paar vrolijke visjes of knutsel je eigen schelpenmobiel voor de strandkamer!

Bron: 1. Babypark | 2.  Kidsroom | 3. Welke.nl

nog meer: wooninspiratie