Stoere tienerkamer

Geen kinderachtige kamer voor pubers. Maar een slaapkamer met gave meubels, mooie kleuren en hippe accessoires. Het moet een plek zijn om te slapen, studeren en relaxen. Met onderstaande tips maak je een stoere tienerkamer. 

Stoere tienerkamer Stoere tienerkamer

Stoere jongenskamer

Tienerkamer bed

Een goede basis voor een tienerkamer is een mooi groot bed. Als je de ruimte hebt en je zoon of dochter droomt van een groot tweepersoons bed, dan vind je mooie en betaalbare exemplaren bij Leen Bakker. Kan hij over een aantal jaar mooi mee naar de studentenkamer.

Stoere meiden tienerkamer

Ook voor meiden geen zoetsappige kleuren meer als ze tiener zijn. Een volwassen meidenkamer is veel gaver. Dit betekent niet dat je al het kleur uit de kamer moet halen. Integendeel. Harde kleuren gecombineerd met grijs of taupe geeft een volwassen maar frisse uitstraling. Houdt je dochter van roze? Ga dan voor een mooie fuchsia muur. Door een andere muur taupe of lichtgrijs te maken, komt het stoere karakter van de roze muur naar voren. Ga voor kleurinspiratie naar de site van Flexa.

Stoere jongens tienerkamer

Voor jongens wordt het een slaapkamer met spijkerstof, graffiti, legerkleuren of steigerbuizen. Of alles met elkaar gecombineerd! Zorg in ieder geval voor stoere kleuren en ruige materialen. En een lekkere hangplek met zitzak mag niet ontbreken. Bekijk het artikel over jongens tienerkamer voor de leukste ideeën. Ook bij Basiclabel slaag je voor een stoere tienerkamer.

Bron: Blikken en Blozen | Basiclabel

nog meer: wooninspiratie