Stoere jongensbedden voor stoere jongens

Een bed is het grootste meubelstuk in de kinderkamer. Met stoere jongensbedden krijgt de hele kamer een stoere uitstraling. Denk aan een bed van steigerhout of een autobed. Of wellicht ga je de hoogte in met een gaaf boomhutbed.

Stoere jongensbeddenstoere jongensbedden

Typisch jongens

Jongens houden van avontuur. Het liefst klimmen ze in alle bomen die ze tegenkomen. Fijn als ze ook zo graag hun eigen bed inklimmen. Bij Babypark hebben ze avontuurlijke boomhutbedden. Een hoogslaper of ledikant gemaakt van verschillende kleuren hout. Bij Zomerzoen verkopen ze stoere stapelbedden. Ook in de vorm van een boomhut. Deze is gemaakt van steigerhout. Dat zorgt voor een robuuste uitstraling.

Stoer jongens bed

Wil je juist geen opvallend bed in de slaapkamer? Kies dan een basic jongens bed. Zonder tierelantijntjes en lekker strak. Te koop bij Basiclabel. Zoals het geborstelde grenen Woood bed op de afbeelding hiernaast. Stoer dekbedovertrek erop en klaar ben je. Kijk eens bij het artikel dekbedovertrek voor inspiratie.

Voor in een autokamer

Droomt jouw zoon van een echt autobed? Bij Misterbed verkopen ze zulke bedden. Slapen in een Formule 1 raceauto, brandweerwagen of survivaljeep. Dit is een echte eyecather in een kinderkamer. Als je een thema kiest zoals ‘survival’ of ‘oerwoud’, past daar een survivaljeep erg goed bij. Kies je voor de brandweerwagen? Plaats dan ook een metalen glijpaal in de kamer en hang een brandslang aan de muur.

Bron: Basiclabel

nog meer: wooninspiratie