Steigerhout commode

Steigerhout is een trend om te gebruiken in het interieur. Ook in de babykamer! Een commode van steigerhout ziet er stoer en doorleefd uit. En niet onbelangrijk: het is ook heel sterk. Een commode van steigerhout is dus ideaal: het kan tegen een stootje en kan goed tegen vocht. 
steigerhout commode steigerhout commode

Commode van steigerhout

De steigerhout commodes van Esgrado hebben al een heel leven achter zich. Het sterke hout krijgt een nieuw leven als commode. Esgrado heeft veel verschillende ontwerpen en afwerkingen en dus bepaal je zelf hoe de commode eruit gaat zien. Wanneer jouw ideale ontwerp er niet tussen staat, kun je hier ook terecht voor het echte maatwerk. Daarnaast bepaal je ook zelf de indeling van de commode. Met een paar handige laatjes heb je de vochtige doekjes en luiers zo bij de hand.

Steigerhout commode

Steigerhouten kenmerkt zich door de gebruikte uitstraling die het heeft. Dat zie je ook terug in de commodes van De Steigerhout Man. Het hout is met vrijwel elke kleur te combineren, en daardoor ontzettend makkelijk voor de babykamer!

Commode sloophout

Met een commode sloophout haal je een uniek meubelstuk naar de babykamer. Het gebruikte hout krijgt een tweede leven als pronkstuk bij jouw zoon of dochter in de slaapkamer, want een sloophouten commode is geschikt voor beiden. Door de verschillende kleuren bepaal je de sfeer die je voor ogen hebt. Stoer, eigenwijs en eigentijds! Kijk eens in de sloophouten schatkist van Otentic Design, daar vind je vast wat je zoekt.

Babykamer steigerhout

Wil je steigerhout overal in de babykamer laten terugkomen? Bij Steigerhout Meubilair kun je een complete steigerhout babykamer bestellen. Wil je juist dat de steigerhout meubelen allemaal een andere uitstraling hebben? Kies dan de meubelen stuk voor stuk uit bij Chris Dijkhuis.

Bron: De Steigerhout Man | Kids Factory

nog meer: wooninspiratie