Stapelbed

Heb je een slaapkamer tekort? Of vinden je kinderen het gezellig om op één kamer te slapen? Dan is een stapelbed perfect. Ook voor logees is het een oplossing. Met twee bedden op elkaar houd je ook nog eens veel speel- en loopruimte over.

StapelbedStapelbed

Deelbaar stapelbed

Een stapelbed die je op kunt splitsen in twee eenpersoonsledikanten, die verkopen ze bij Babypark van het merk LIFETIME. Is dit ‘dubbele bed’ niet meer praktisch of krijgen je kinderen beiden een andere kamer? Dan is het fijn als je niet twee nieuwe bedden hoeft te kopen.

Laag stapelbed

Een stapelbed is erg praktisch, maar logisch dat je als ouders zijnde toch een beetje moeite hebt met de hoogte van dit dubbele bed. De oplossing is het lage Classic stapelbed van Flexashop met een hoogte van 1,54 meter.

Van steigerhout

Het is een trend: steigerhout. Het fijne is dat Zomer Zoen een stapelbed van steigerhout heeft. Gaaf met een boomhut om het bovenste bed. Luiken dicht en slapen maar. 

Uniek stapelbed

Hoe leuker het bed, hoe liever kinderen erin slapen. Dat dachten ze bij Tienerkamer ook. Tussen de twee bedden hangt een tent. In het roze, rood, blauw of oranje. Simpel te matchen met de rest van de inrichting. En wat dacht je van slapen in een bus. Ja, je leest het goed. Mister Bed verkoopt een dubbeldekker als stapelbed. In één woord: geweldig!

Hoekopstelling

De bedden van een stapelbed staan niet altijd recht boven elkaar. Soms staan ze haaks, zoals bij Kinderbeddenstore. Dan kan je het bed makkelijk in een hoek kwijt. En het kind dat onder slaapt heeft meer bewegingsvrijheid.

Bron: Lifetime

nog meer: wooninspiratie