Stapelbed Flexa Tivoli

Wat is de Flexa Tivoli een droombed! De zachte pasteltinten en wieberpatronen zijn helemaal van deze tijd. De speeltenten, bedkoepels en accessoires toveren het bed om tot een echt speelparadijs. Samen met een broer en zus spelen en heerlijk slapen in dit unieke bed van Flexa.Stapelbed-Flexa-tivoli

Textielset Tivoli

Het stapelbed Flexa Tivoli is zo ontworpen om kinderen plezier, ontspanning en speelruimte te geven. Door de prints en accessoires krijgen kinderen het idee dat ze in een circus of carrousel zijn. Het bed is genoemd naar het bekende attractiepark Tivoli in Kopenhagen.

De textielset Tivoli die bij het Flexa stapelbed hoort, bestaat uit tien onderdelen. Waaronder een speeltent, nishut, opbergzakken en beddengoed. Bekijk alle accessoires op de website van Flexa.

Stapelbed Flexa

De Tivoli textielset past bij het Flexa stapelbed. Dit bed bestaat uit twee Flexa basisledikanten en een stapelbed verhoging set. Onder het bed zit een opberglade of bedlade. Zo kunnen er maar liefst drie kinderen slapen in één bed. Ideaal voor logeetjes. Dat wordt keten!

Doordat het stapelbed is opgebouwd uit twee ledikanten, is er de mogelijkheid om het bed te veranderen in twee losse bedden. Handig voor als je kinderen een eigen kamer krijgen. Zo hoef je geen nieuwe bedden aan te schaffen.

Themabedden Flexa

Naast het Tivoli thema heeft het merk Flexa nog meer themasets voor aan een stapelbed. Maak een junglekamer met het Jungle stapelbed of ga voor een piratenbed voor de kleine piraatjes onder ons. Voor meiden maak je misschien wel een prinsessenkamer met het prinsessenstapelbed. Bekijk alle Flexa stapelbedden en kies jouw favoriet.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie