Spiegels als musthave in je interieur

Of je ze nu gebruikt om er daadwerkelijk in te kijken of dat ze onderdeel zijn van een uitgedachte styling: spiegels zijn een onmisbaar accessoire in huis. En ze hebben bovendien heel wat fijne voordelen waar je misschien nog niet aan had gedacht.

Metamorfose van gang met spiegels in vtwonen Verbouwen of Verhuizen

Minimalistisch vormen

Een spiegel heeft natuurlijk al minimalistische looks van zichzelf, maar toch laten we graag de mooiste minimalistische vormen en designs van deze musthave spiegels zien. Mooi voor in de badkamer, de gang of gewoon als mooie lichtverdeler in de woonkamer.

Tip: hang een spiegel aan de wand schuin tegenover een raam. Op deze manier valt het zonlicht op de spiegel en zorgt dit voor een mooie weerspiegeling in de rest van de ruimte.

Design spiegels

Wil je het allemaal nét even anders dan anders in huis, dan zijn de spiegels hieronder helemaal in jouw straatje. Ze zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en gaan dus met een beetje geluk heel wat jaren mee. Niet breken, deze mooie exemplaren!

Staande spiegels

Een volledig en goed beeld krijgen van je outfit van vandaag? Dan zijn staande spiegels een musthave. Je zet ‘m gewoon op de vloer (of handig in een hoek) en hoeft dus niet te boren. Ook fijn voor mensen met boorangst.

nog meer: wooninspiratie