Speelgoedkist met naam

Dat speelgoed slingert altijd maar overal rond door het huis. Zorg dat je dus een handige speelgoedkist hebt waar alles in kan. En je maakt het opruimen nog leuker als het in speelgoedkist met naam van je kind gestopt kan worden. 

speelgoedkist maken

Witte speelgoedkist met naam

Voor een mooie kist kan je terecht bij Baby-Deco. Zij verkopen standaard witte speelgoedkisten met verschillende mogelijkheden voor de naam. Je kunt het soort letter kiezen, de kleuren en de vorm. Ook de geboortedatum kan een plek op de kist krijgen. Zo kan je de speelgoedkist helemaal aanpassen aan je kind.

Gekleurde kisten

Als je van kleur houdt moet je eens bij Atelier Nanda kijken. Zij kunnen de speelgoedkist geheel of een deel in een kleur naar wens schilderen. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen de deksel een kleur te geven. Daarnaast kies je natuurlijk zelf de kleur en het lettertype van de naam en/of de geboortedatum van je kind.

Speelgoed kist met naam zelf maken

Je kan tegenwoordig ook heel makkelijk zelf een naam op de speelgoedkist maken. Dit kan met acrylverf, verkrijgbaar bij Pipoos. Nog makkelijk is een muursticker met een eigen naam, zoals je kunt kopen bij 101 woonstickers. Deze plak je op een speelgoedkist en klaar ben je.

Bron: Baby-Deco

nog meer: wooninspiratie