Speelgoedbankje met naam

Zoals de naam doet vermoeden, heeft een speelgoedbankje een dubbele functie. Het ene moment wordt er speelgoed in opgeborgen, het andere moment dient het als gezellige zitplek. Maak het voor je kindje leuk om zijn of haar troep op te ruimen. Je creëert tegelijkertijd een leuke leeshoek! 

speelgoedbankje

Speelgoedbankje met naam

Een speelgoedbankje is leuk, maar een uniek speelgoedbankje is nog leuker. Wil je er een persoonlijke touch aan geven? Dan kun je bij Duizendpootje een speelgoedbankje met naam laten maken. De bankjes kunnen naar eigen wens beschilderd worden. Met een leuke afbeelding en de kleuren van de kinderkamer maakt Duizendpootje er een uniek bankje van. Een leuk cadeau voor je zoon of dochter!

Speelgoedbankje geboortekaartje

Maak van het geboortekaartje een blijvende herinnering. De speelgoedbankjes van Bellefleur hebben als basiskleur wit. De bankjes worden vervolgens beschilderd in de stijl van het geboortekaartje. Natuurlijk kan ook op dit bankje de naam niet ontbreken. Kleed het bankje aan met een paar leuke kussens en het zal het favoriete meubeltje in de kinderkamer worden.

Speelgoedbankje

Je kunt ook een speelgoedbankje zelf naar wens decoreren. Met het neutrale witte speelgoedbankje van Liesjes Speelgoed kun je alle kanten op. Je kunt hem zelf beschilderen en er stickers op plakken. Complete naamstickers kun je bestellen bij Kids Stickers. Deze plak je vervolgens eenvoudig op het speelgoedbankje. Bij Sticker Enzo vind je decoratiestickers voor meubels om het speelgoedbankje verder mee te versieren. Plak er, naast de naam, bijvoorbeeld bloemen, konijntjes of uiltjes op. Zo maak je er zelf een vrolijk speelgoedbankje van!

Bron: Duizendpootje

nog meer: wooninspiratie