Hippe snor accessoires in huis

De snor is hip. Een borstelsnor, potloodsnor, fietsstuursnor, tandenborstelsnorretje en zelfs de walrussnor. Alle snor accessoires mogen weer! Niet op de bovenlip van de man (of vrouw), maar in je interieur. Op kopjes, als sierkussens, in een mooie lijst of als dekbedovertrek.Snorren print

Een snor om in te lijsten

Sommige snorren zijn zo mooi dat ze de moeite waard zijn om op een prominente plek op te hangen. In een eenvoudige zwarte lijst komen ze het beste tot hun recht. Een mooie snorrenposter is te koop bij Old Tom Foolery. Deze print heet Typstache, een samenstelling van typografie en mustache.

Een snorren interieur

Als je het over snorren hebt, dan heb je het over de producten van De Blaffende Kip. Want wat zijn ze leuk! Een kussen in de vorm van een snor, handgemaakt. Leuk te combineren met de kussenhoezen en de prenten van Harm en Stella. En als je dan toch bezig bent, gun dan ook je iPhone of iPad een mooie snorrenhoes. Voor kinderen, maar eigenlijk ook net zo goed voor volwassenen, is deze snorrenmobiel fantastisch. Geef toe, hier word je toch heel blij van!

Woonaccessoires met snorren

Hou je van een strak zwart/wit interieur met een lollig randje? Dan mogen de kussenslopen van Urban Outfitters met snor voor in de slaapkamer niet ontbreken. Combineer ze met een effen wit dekbedovertrek, dan vallen ze lekker op.  En de servieskast vul je met de beroemde snorrenmokken van Peter Ibruegger.

Bron: Yearn to Kern

nog meer: wooninspiratie