2x duoticket voor de sneak preview van ‘Een frisse start met vtwonen’ seizoen 2: schrijf je in en win

Ben jij net als wij al aan het aftellen naar de start van het tweede seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen’? En zou je het bovendien fijn vinden om de allereerste aflevering in avant première te bekijken op het hoofdkwartier van vtwonen in Mechelen? Lees dan snel verder!


Op dinsdag 30 oktober om 20.35 is het zover, dan kan je na lang wachten eindelijk afstemmen op Vitaya voor een gloednieuw seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen’. Verhuisheld Sieg en vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine hebben weer een heleboel verhuistips en een aantal knappe make-overs voor jou in petto. Kan jij niet wachten tot de aflevering op dinsdagavond live gaat? Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou!

Sneak preview

Wij nodigen 2 lucky duo’s uit om op 30 oktober om 14.00 samen met het vtwonen team (inclusief vtwonen hoofdredactrice Nicolette Fox!) en de vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine de eerste aflevering in avant première te komen bekijken op ons hoofdkantoor in Mechelen. Wij voorzien – uiteraard – een hapje en een drankje. Schrijf je in op de vtwonen nieuwsbrief en en vul onderstaand formulier in om kans te maken op zo’n felbegeerd duoticket. Deelnemen kan t/m 25 oktober. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

De wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn Carlijn F. en Jana D.C.

nog meer: wooninspiratie