Slapen in de caravan met reisbedjes

Als je met je gezin op vakantie gaat en je neemt de caravan mee, dan wil je wel dat iedereen een fijne slaapplek heeft. Zo ook je baby en/of peuter. Wij zetten daarom een aantal reisbedjes en bedhekjes voor de caravan voor je op een rij. 

reisbedje

Reisbedjes voor caravan

Het Nederlandse merk Koelstra verkoopt onder meer kinderwagens, buggy’s en andere accessoires voor de baby. Daarnaast heeft Koelstra de “Travelsleeper” in hun collectie. Dit is een reisbed die je makkelijk op vakantie meeneemt en erg geschikt is voor de caravan. Door het praktisch, opvouwbaar mechanisme klap je ‘m zo in en uit elkaar. Ook zit er een draagtas bij en beschikt het babybedje over wieltjes met een automatische rem. De vuil- en waterafstotende bekleding zorgt ervoor dat de bedjes schoon en droog blijven. Afmetingen van de Travelsleeper zijn: 120 x 60 x 75 cm en (ingevouwen 22 x 22 x 75 cm) en hij weegt 9,8 kilo. Het bedje is in veel trendy kleuren verkrijgbaar.

Reisbedjes

Het Zweedse babymerk BabyBjörn heeft ook een reisbedje in de collectie. Dit babybedje weegt slechts 5 kilo en is binnen een paar seconden uit- en ingeklapt. Ook hier zit een draagtas bij en een matras die ervoor zorgt dat het bedje stevig op de grond staat. Het BabyBjörn reisbedje kan worden gebruikt vanaf dat het kind net geboren is tot hij/zij ongeveer drie jaar oud is. Afmetingen van het babybedje (uitgeklapt) zijn: 82 cm x 112 cm x 60 cm en ingeklapt is dat 60 cm x 49 cm x 14 cm. Het BabyBjörn reisbedje is in drie kleuren verkrijgbaar: zilver, blauw en zwart.

Bedhekje caravan

Naast in huis wil je ook optimale veiligheid als je met je kinderen gaat kamperen. Met het bedhekje van Babysun Nursery voorkom je dat je kind uit bed valt. Het hekje sluit namelijk perfect aan op reguliere bedden en is geschikt voor ieder matras. Daarnaast is het bedhekje voorzien van een dubbel veiligheidssysteem waardoor je kind niet zelf het hekje kan openmaken. Het bedhekje is makkelijk mee te nemen op vakantie door het op te vouwen en in de bijgeleverde reishoes te stoppen. Afmetingen van het bedhekje zijn (opengeklapt: 38 x 100 x 38 cm) en ingeklapt: 55 x 17,5 x 11 cm. Het hekje van Babysun is in vier kleuren: roze, groen, blauw en grijs verkrijgbaar.

Bron: BabyBjörn

nog meer: wooninspiratie