Sketch in Den Haag

Ontwerper Robert van Oosterom is als creatief directeur een van de bedenkers van Sketch. Hij heeft een interieur studio annex winkel (voosterom.com) in Rotterdam. Vanuit zijn studio wordt nationaal en internationaal gezocht naar unieke ontwerpen voor Sketch.

Sketch in Den Haag interieurwinkel Sketch in Den Haag

Sketch in Den Haag

De merken die ze verkopen zijn ondere andere:
Meubels, design en textiel van Hay, Eno, Missoni Home, Domestic, Bacsac, Muuto, Thorsten van Elten, Third Drawer Down, Emu, Atypyk, Vestah en My Drab. Voor kinderen Our Children’s Gorilla en Playsam

Mode van Acne, Stella Nova, Black, Hope, Yarn Unit, Dharma, Velour, Schiesser Revival, Casette Playa, Andrea Crews, Monique van Heist en het nieuwe Rotterdamse label C.Cruden van Diesel ontwerpster Sammie Cruden, Mardi Jeudi, Best Behavior, Suit, Cheap Monday, O – Belgium en exclusief in Nederland de eerste lijn van Creative Recreation.

Klinkt indrukwekkend, niet? Hier kun je een uniek design kopen, inspiratie op doen, genieten van al het moois om je heen en het prachtige pand bewonderen. Kijken is gratis, dus ook als je geen dikke portemonnee hebt is Sketch zeker een bezoekje waard!

Sketch
Denneweg 4
2514 CG Den Haag
TEL: +31 (0)70 364 5880
info@sketchstore.nl
www.sketchstore.nl

nog meer: wooninspiratie