Shoproute door de Amsterdamse Pijp

Ben jij winkelen op de Kalverstraat zat? Pak eens de tram en ga shoppen in de Pijp! In deze Amsterdamse buurt vind je de leukste fashion- en lifestyle winkels én kun je heerlijk wandelen, koffie drinken en lunchen. Zin in? Wij maakten een shoproute.
Shoproute

Felice Home of Brands

In de Gerard Doustraat zit Felice Home of Brands, een conceptstore die al het goede samenbrengt: fashion, schoenen, interieur en lifestyle. De eigenheid van de winkel zie je terug in het verfijnde en ruwe interieur. Bij Felice is alles wat je ziet te koop! De tafels, de vloer, de gordijnen en zelfs de keuken.

Gathershop

In het kleine Gathershop vind je alleen spullen die met de hand gemaakt worden door individuele en niet eerder ontdekte ontwerpers. Jessica Chapman, eigenaresse van Gathershop, gelooft in de waarde van simpele dingen. Daarom selecteert ze unieke interieurartikelen, sieraden, kunst en stationery.

shoproute

shoproute

Hutspot Amsterdam

In de Van Woustraat vind je Hutspot. Een conceptstore waar je niet alleen kunt shoppen, maar ook kunt gaan zitten voor een kop koffie. Op de benedenverdieping shop je merken, zoals Daniël Wellington, House Doctor en Design Letters, waarna je tevreden op de bovenverdieping kunt gaan zitten voor een kop koffie of uitgebreide lunch. Daarnaast hebben ze een leuk fotohokje waar je voor 2 euro een blijvende herinnering maakt!

Made in de Pijp

Heb jij specifieke wensen voor je interieur? Op de route vind je ook nog Made in de Pijp, een club waar vakmensen samenkomen om jouw vragen over interieur en exterieur te beantwoorden. Daarna maken ze voor jou een op maat gemaakt meubelstuk.

Ook op de shoproute

Je vindt nog meer fashion- en lifestylewinkels op de route. Je kunt ook rondneuzen bij Miuse, Anna + Nina en All The Luck In The World in de Gerard Doustraat, waarna je een bezoekje brengt aan Cottoncake. Van daaruit loop je langs het Sarphatipark en door een zijstraatje richting de Van Woustraat. Daar vind je nog Venten, waar je vintage en nieuwe artikelen vindt. De volledige route kun je hier bekijken. Veel shopplezier!

shoproute

nog meer: wooninspiratie