vtwonen

De mooiste spiegels voor aan de wand uit de sale

Sommigen gebruiken spiegels vooral om uren naar zichzelf te turen. Maar een goed gekozen spiegel maakt zowel jezelf als je interieur knap. Wij hebben de mooiste blikvangers voor je op een rij gezet. Bovendien zijn ze allemaal afgeprijsd!

Optisch vergroten

Een spiegel kan de ruimte optisch vergroten. Zorg ervoor dat je hem ophang voor iets moois. Het vergroot bovendien niet alleen de ruimte, maar reflecteert ook het licht. Daarom is het een goed idee om een spiegel tegenover een raam op te hangen. Dat verdubbelt meteen de hoeveelheid daglicht in huis. Tip: een vaas met bloemen lijkt voor een spiegel nog weelderiger.

Kunstwerk

Een spiegel kan ook dienst doen als kunstwerk. Vintage spiegels met een geblutste of antieke lijst zetten de toon in een interieur. Het geleefde karakter geeft een ruimte persoonlijkheid, warmte en zachtheid. Het hoeft geen exemplaar van je overgrootmoeder te zijn; zo’n authentieke spiegel kan je ook gewoon zo – kant-en-klaar – kopen. Of hang meerdere kleine spiegels speels naast elkaar. Dan heb je pas echt een muur als blikvanger. Tip! Vind hier nog meer ideeën voor spiegels in huis.

Welke spiegel mag pronken in jouw huis?


Bron: 1. vtwonen 05-2018 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman | 2. Ib Laursen

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties