Pick of the week: textiel van By Mölle

Nu het kouder wordt, is het belangrijk om te kiezen voor gezellig textiel. Denk aan een warme plaid voor op de bank en een rij kussens op het bed. Een aanrader? Het textiel van By Mölle. Hiermee trotseer je met gemak de koude.

Oer-Hollands merk

Het merk By Mölle – samenvoeging van het Engelse ‘by’ en het Sallandse merk voor molen – klinkt ietwat Scandinavisch, maar komt eigenlijk van bij onze Noorderburen. In hun studio in Dalfsen wordt het linnengoed op bestelling gemaakt. Inspiratie voor de collectie halen ze uit de natuur, uit duurzaamheid en bewust leven. Niet gek dus dat linnen en wol de basis zijn van hun collectie.

Plaids en kussens

Onze favorieten zijn de plaids en kussens, verkrijgbaar in prachtige pasteltinten en van een goede kwaliteit. Zo’n plaid is een echte musthave tijdens koude dagen. Niet alleen komt het item van pas op de bank, ook op het bed is het ideaal als extra laag tegen de koude. Uiteraard mag een goede dosis kussens niet ontbreken. Heel fijn: de kussens van By Mölle kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden. Denk je dit textiel te herkennen? Dat kan! Zo werd het o.a. in de slaapkamer in het vtwonen-huis op de vt wonen&design beurs gebruikt.

Ook een must voor het najaar en de winter? Goede verlichting. Deze wandlamp en pick of the week van vorige week is zeker een aanrader.

nog meer: wooninspiratie