Lookbook verlichting voor dit najaar

Dit najaar mag het allemaal licht en luchtig. Ga daarom voor lampen uit materialen als glas, rotan en papier. Laat je inspireren door ons lookbook met verlichting voor dit najaar.

Licht van glas

Een ding is zeker: ruimtelijk zijn glazen lampen zeker. En mooi, dat ook. Door hun transparantie zijn ze zelfs in de kleinste ruimtes in huis een ware lust voor het oog. Deze glazen hanglampen van Tine K Home scoren zonder twijfel ook in jouw interieur.

Een lampion aan het plafond

Ja hoor, ook de lampion verdient opnieuw z’n plekje bij jou thuis. Deze buitenfavoriet is binnen de sfeermaker bij uitstek voor het najaar. Dankzij de verschillende dessins op de lamp krijg je bovendien voor een persoonlijke toevoeging aan je interieur.

Luchtige lampen

Ook in het najaar houden we het graag luchtig. Deze luchtige lampen verzwijgen niets, je kijkt er namelijk zo doorheen.

Eenvoud siert

Wissel jij liever niet elk seizoen van lamp? Kies dan voor een tijdloos en ietwat eenvoudig exemplaar. Ideaal om terug te laten komen doorheen het hele huis, en al helemaal als je kiest voor tijdloze verlichting in een neutrale kleur.

Bron: Beeld 1: Make-over door: Frans Uyterlinde | Fotografie Barbara Kieboom – 2: Leitmotiv – 3: Styling: Marianne Luning | Fotografie: Stan Koolen – 4: Bloomingville – 5: Eglo – 6: HKliving – 7: Kave Home – 8: Lucide

nog meer: wooninspiratie