De vtwonen collectie voor de feestdagen

Laat de feestvreugde beginnen! Met de vtwonen collectie voor de feestdagen ben jij er namelijk helemaal klaar voor. Van fluwelen kussens voor de zetel tot metalen ornamenten voor aan de muur: tijd voor een mini make-over met onderstaande producten! 

Kussens van fluweel

Stylist Liza Wassenaar: ‘Het zijn de kleine dingen die vaak een wereld van verschil maken. En al zeker tijdens de feestdagen. Wil jij een warm nest creëren? Kies dan voor deze kussens van superzacht fluweel in diepe tinten als flessengroen en oceaanblauw.’ Verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder een ster en hart.

Metalen muurornamenten

Stylist Fietje Bruijn: ‘Alsof iemand zo uit de losse pols een hart en ster getekend heeft. Meer dan een lijntekening is het niet, maar dan van metaal. Zo zie je maar hoe iets heel subtiels toch enorm opvallend kan zijn.’ Deze metalen muurornamenten uit de vtwonen collectie zijn er in het goud, zwart en wit.

Hangende schalen

Ruimtebesparend én een trend voor aankomende feestdagen: hangende schalen. Plaats er enkele kandelaren, theelichthouders en andere accessoires op om het geheel feestelijk aan te kleden. Na de feestdagen mogen de schalen gewoon blijven hangen. Ze zijn namelijk ook geschikt voor het tentoonstellen van je favoriete planten.

Metalen kerstboomhangers

Op zoek naar een alternatief voor de klassieke kerstboom? Die zijn er genoeg, waaronder deze metalen kerstboomhangers. Hang er ballen, linten en slingers aan voor de ultieme kerstsfeer. Kerstkaarten kunnen natuurlijk ook. Kies de mooiste exemplaren uit, zodat de metalen kerstboomhanger een ware blikvanger wordt.

Houten kandelaars

Stylist Marianne Luning: ‘Typisch vtwonen: niet zomaar een kandelaar, maar een met een twist. In de ene kant van het blok past één dikke stompkaars, keer je ‘m om dan is er plek voor vijf kaarsen.’ Mixen mag, in de vtwonen collectie vind je namelijk verschillende vormen kandelaars.

Meer moois? Bekijk dan eens de volledige vtwonen collectie met nog meer items voor elke ruimte van het huis.

Bron: vtwonen collectie 2018/2019 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg

nog meer: wooninspiratie