Black Friday: onze favorieten

Het is zover! Tot en met maandag 2 december shop je jouw favoriete items met extra veel korting. Black Friday duurt dus niet één dag, maar gewoon de hele week. Kun je niet kiezen uit alle mooie items? Hier hebben we onze favorieten verzameld.

vtwonen 09-2019 | wabi sabi slaapkamer

De rust zelve

Is jouw slaapkamer toe aan nieuwe look? Met een rustig, aards kleurenpalet en pure materialen wordt de slaapkamer de rust zelve. Verschillende zand- en bruintinten met een zwart accent doen het heel mooi tegen een zachtgrijze basis.

3+1 gratis op geselecteerd servies

Deze week ontvang je 3+1 borden, bekers of glazen gratis. En het leuke is: het combineren van verschillende items en merken is mogelijk.

xwh58j28fjep_s2400.jpg
Wastafelmeubel 160x40x90 cm (lxbxh), badkuip 175x75x56 cm (lxbxh), spiegel, koperen kraan, blok hout (oudebouwmaterialen.nl). Marmeren tissuebox, make-upspiegel, scheerkwast € 70,-, zeep met koffiegeur, karaf omwikkeld met draad (badenbaden.nl). Bodylotion van Le Labo, aftershave balsem van Susanne Kaufmann flesje olie van Le Labo, pot scheercrème van Susanne Kaufmann (skins.nl). Handdoeken in crème en grijs, bruine linnen doek (hm.com). Zwarte zeepschaal van Ferm Living (vtwonen.be). Jute badmat (loods5.nl). Pot met deksel (homestede.nl). Bruine keramieken waterkan (covanderhorst.nl). Vrijstaand geborstelde nikkelen badkraan van Steel & Brass (windsorbathrooms.nl). Overig privébezit.

Fijn spa-gevoel

Hoe klein of groot je badkamer ook is: het is de ultieme plek in huis om te ontspannen. Gun jezelf een stijlvol handdoekrek of spiegel voor een fijn spa-gevoel.

vtwonen 09-2019 | wabi sabi woonkamer

Memobord van vtwonen

Het item dat zeker niet in het lijstje mocht ontbreken is het vtwonen memobord. Een klassieker en niet alleen mooi voor jezelf, maar ook voor een ander. Maak het bord persoonlijk met handgeschreven briefjes, foto’s die gezien mogen worden en leuke kaartjes.

Zin om te shoppen?

Hier vind je alle Black Friday-kortingen.

Bron: vtwonen 09-2019 | Styling Danielle Verheul, Cleo Scheulderman | Fotografie Petra Steenkamer, Jeroen van der Spek

nog meer: wooninspiratie