Alles wat je nodig hebt voor de perfecte high tea

Een tafel met daarop overheerlijke scones, kleurrijke macarons, verschillende wraps, sandwiches en andere lekkernijen. Een high tea is de perfecte gelegenheid om iets te vieren of gezellig met je vrienden en familie bij elkaar te komen. Met deze items maak je jouw high tea onvergetelijk.

1. Tafelkleed

2. Borden en schalen

beige en blauw servies aardewerk high tea

Tafelkleed van Hema

Een tafelkleed geeft de tafel direct een luxere uitstraling. Ga voor een tijdloos wit tafelkleed of kies er een met een print of in de kleuren van jouw high tea thema.

Servies van Made

Wat natuurlijk niet kan ontbreken op een high tea is servies. En nee, dit hoeft echt geen ouderwets bloemetjes servies te zijn. Een modern aardewerk servies met een antiek randje is ook perfect. Kijk welke past bij jouw thema.

3. Etagère

4. Bloemen

Etagère van de Bijenkorf

Een high tea is geen high tea zonder etagère. Deze 2 of 3-laagse stellage zorgt dat je hapjes op een feestelijke manier worden gepresenteerd. Bekijk ze hier!

Plukboeket van Fleurop

Fleur je tafel op met een (pluk)boeket in de kleuren van je gekozen thema. Geen fan van echte bloemen? Kies dan voor droogbloemen. Deze staan even mooi op tafel én kun je langer gebruiken.

LEES OOK
5x DIY met bloemen

5. Thee

6. Theeservies

Thee van Bol.com

Serveer tijdens je high tea diverse soorten thee en laat je gasten zelf hun favoriete theesoorten uitkiezen. De meest gekozen smaken zijn groene thee, zwarte thee, rooibos thee en kruiden thee. Cheers!

Theeservies van Bol.com

Spill the tea! Schenk de thee in stijl met een klassiek theeservies. Naast dat de theepot de thee warm houdt, is het ook een plaatje voor op tafel. Bekijk ‘m hier!

7. Gebaksvorkjes

8. Servetten

Gebaksvorkjes van Bol.com

Tijd om te proeven! Maak dit moment nog leuker met deze unieke gebaksvorkjes. Bekijk ze hier.

Servet van Blokker

Een servet is onmisbaar op een mooi gedekte tafel. Maak dit lapje stof nog specialer door er een strikje omheen te doen of ‘m mooi op te vouwen. Praktisch én stijlvol.

LEES OOK
Thuis uit eten: je huis extra gezellig maken

9. Kaarsen

10. Kandelaren

Dinerkaarsen van Sissy-Boy

Eten bij kaarslicht. Wie wil dat nou niet? Geef je high tea meer sfeer met deze lichtroze dinerkaarsen van Sissy-boy.

Kandelaar van Woononline

Maak de tafel helemaal af met meerdere kandelaren. Ga voor een hoge kandelaar om meer dimensie te creëren op tafel. Bekijk deze kandelaar hier.

LEES OOK
DIY kandelaars van klei

nog meer: wooninspiratie