Hebben: 9x de handigste wasmanden

Je droomt vast weleens dat de wasmand leeg is, de was in de droogkast is geweest en het liefst ook nog gestreken en opgevouwen in de kast ligt. Zonder dat je er iets voor hebt gedaan. Helaas komt het vaker voor dat wasmanden niet leeggewassen worden. Daarom – en omdat ze heel handig zijn – selecteerden wij de mooiste wasmanden die je gezien moét hebben.

9x de handigste wasmanden

Handige wasmand

Elke dag wordt er wel wat in de wasmand gegooid. Toch is een wasmand vaak een lelijk ding dat in de weg staat. Het liefst zet je de wasmand op een handige plek in de badkamer of op de gang, zodat je er meteen je vuile was in kwijt kunt. Heb je genoeg ruimte? Dan is het een aanrader om twee wasmanden aan te schaffen. Een voor de donkere was en een voor de witte en gekleurde was. Dat scheelt weer wat tijd om te sorteren.

Kinderwasmand

Omdat je kinderen niet vroeg genoeg kunt laten leren om op te ruimen, is het handig om ook voor hen een wasmand op de kamer te zetten. Zo leer je ze spelenderwijs welke kleding nog een keertje aan getrokken kan worden en wat al wel in de was moet. Leuk! Zelfs van een XXL-shopper kan je een wasmand maken. En er kan ook speelgoed in!

Goedkope en dure wasmanden

De één geeft er graag meer dan 100 euro voor uit, terwijl de ander het perfect aankan met een spotgoedkope wasmand. Hoe groot en hoe stevig jouw wasmand moet zijn, is helemaal afhankelijk van hoeveel was er elke dag in de wasmand wordt gegooid. Daarom vind je hier wasmanden van verschillende prijsklasses. Helemaal leuk is om je wasmand zelf te maken, zoals op de foto hierboven. Hoe je dat moet doen, dat vind je hier!

De handigste wasmanden:

Bron: vtwonen september 2015 | Fotografie Louis Lemaire/InsideHomePage.com | Styling en ontwerp Marieke de Geus

nog meer: wooninspiratie