6x warme winterse plaids waar je nú onder wilt kruipen

Zoals een woonkamer niet compleet is zonder zetel, is een zetel niet compleet zonder een lekker warm plaid. Een avond bankhangen is nu eenmaal knusser als je weg kunt kruipen onder een heerlijk zachte deken. Helemaal nu de dagen koud zijn. Dus ga er goed voor zitten, pak er een warme kop thee bij en shop de mooiste plaids.

Nooit genoeg plaids

Het mooie aan dit winterse accessoire is het feit dat je meerdere plaids met elkaar kunt combineren. Gooi bijvoorbeeld een effen plaid over de armleuning van de bank en leg een variant met vrolijke print over de fauteuil. Het is daarnaast goed om te letten op de kleur van de bank. Je kunt een plaid hiermee laten blenden, maar je kunt ook kiezen voor een exemplaar dat zorgt voor een stevig contrast. Waar ga jij voor?

Naast plaids zijn er andere items die de bank gezelliger en comfortabeler te maken. Kussens bijvoorbeeld! Ze zijn er in allerlei varianten. Lees hier waar je op moet letten bij het kiezen van kussens. Ook leuk: zelf kussens maken. Hier lees je hoe je dat doet.

nog meer: wooninspiratie