3x anders: de kersttafel

Een mooi gedekte kersttafel mag tijdens de feestdagen absoluut niet ontbreken. Samen eten en drinken wordt extra gezellig wanneer je kan stelen met je ogen. Ga dit jaar voor nét even anders en laat je inspireren door deze drie originele stylings.

Kleurrijk fluweel

Geen witte kerst met deze kleurrijke kersttafel. Alles kan én alles mag, dus kleuren combineren is een must. Creëer een chique sfeer met fluwelen kussens, krukjes en gouden accessoires. Zo eet jij deze kerst aan een kleurrijke en romantische eettafel.

Basic groen

Een rustige basis van wit en hout is allesbehalve saai. Je voegt er gewoon nog wat groen aan toe. Het hoeft bovendien niet veel te kosten, deze sprookjesachtige feesttafel maak je namelijk helemaal zelf. Ga aan de slag en laat je interieur sprankelen! Het is bovendien niet nodig om de tafel op zolder te verstoppen, ook voor een feestje of andere speciale gelegenheid is deze tafel geschikt.

Traditioneel donker

Kaarsen, mooie borden en lekker eten. Voor een traditionele feesttafel heb je niet veel nodig. Met een donker tafelkleed en donkere accessoires maak je van de tafel een knus geheel. Voeg een zacht schapenvachtje toe en voilà, daar is je warme en gezellige eettafel.

Bron: Beeld 1 vtwonen feestspecial 12-2018 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman, Beeld 2 vtwonen feestspecial 12-2018 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg, Beeld 3 Shopcatalogus herfst/winter 2017 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: wooninspiratie