Shoppen zonder stress: de leukste webshops!

Geen rijen voor de kassa, ook na zessen geopend, je hoeft er de deur niet voor uit en alles wordt ook nog eens bij je thuis afgeleverd: via internet koop je heel relaxed de leukste cadeaus.

directeursbureau

Leukste webshops

Makeroom.nl
Make Room is een webwinkel vol surprising designs! Je vindt er producten die vernieuwend en uniek zijn. Producten waar je naar blijft kijken en vooral erg blij van wordt. Stuk voor stuk fijne cadeautjes, voor jezelf of voor een ander.

Envelop.eu
Deze website biedt ontwerpers uit heel Europa de mogelijkheid om hun eigen webshop op te zetten, waar ze items als kussens, tafellopers, servetten, placemats en ovenwanten kunnen verkopen. De producten worden gemaakt zodra ze worden besteld. Heel exclusief dus en echt weer eens iets anders.

Anthropologie.com
Prachtige internationale internetshop, met mooie basic spullen voor keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Van behang tot beddengoed tot leuke opschrijfboekjes. De site alleen al is een bezoekje waard.

Clubgeluk.nl
Club Geluk maakt frisse vrolijke producten voor volwassenen en kinderen met hier en daar een knipoog naar vintage. Sommige producten zijn uniek, van andere zijn er meer, maar altijd in beperkte oplage. De stoffen zijn van eigen ontwerp.

Madebygup.nl
Gup staat voor Goed Uitziend Product. De spullen die op de website worden aangeboden, zijn door Gup gemaakt, vermaakt of ingekocht. Op de site vind je vintage meubels en accessoires en vrolijke zelfgemaakte producten.

Designshoppen.nl
Stylist en ontwerpster Haikje Verberk selecteert de mooiste en nieuwste producten voor je huis en de leukste cadeaus om te geven.

Soukshop.com
Le Souk is de online plek om mooie, unieke spullen voor in huis te ontdekken. De collectie bestaat uit accessoires voor volwassenen en kinderen. Modern, traditioneel of handgemaakt.

Eennieuwavontuur.com
Op deze website vind je een groot assortiment papierproducten. Adresboekjes, schriftjes, buttons, stempels, postpapier en nog veel meer.

Nooosugar.nl
De collectie van nooosugar.nl is een combinatie van met zorg geselecteerde Marokkaanse producten en zelfontwikkelde ontwerpen. Unieke spullen, want alles wordt geleverd in een beperkte oplage. Elk product is gemaakt in nauwe samenwerking met plaatselijke ambachtslieden die in kleine ateliers met traditionele handwerktechnieken werken.

Otherist.com
Hier vind je unieke, handgemaakte, one-of-a-kind producten van over de hele wereld die je verbazen, inspireren en zorgen voor een wow-effect. De eigenaren zijn continue op zoek naar stukken die net even anders zijn, meestal afkomstig van kleine, creatieve bedrijfjes.

Poaa.nl
Een echte woonsite met veel designmeubels en -accessoires. Actueel, veel nieuwe ontwerpen die handig ingedeeld zijn in overzichtelijke categorieën.

Das rote Paket
Duitse meubel- en accessoiresite met veel nieuwe producten die je op de meeste Nederlandse webshops niet tegenkomt. Groot assortiment, dus ideaal als je veel verschillende cadeaus nodig hebt.

Cloudninestore.nl
Een deel van de collectie is exclusief en iedere maand is er wel iets nieuws te vinden. Van de zachtste woonplaids tot luxe interieurgeuren, meubels, lampen, keukenaccessoires, woonaccessoires en tableware. Merken onder andere Pol’s Potten, Eva Solo, Chef & Sommelier, Stadler Form, Baobab en Linari. Ook leuk: je kunt je eigen wishlist maken en naar al je vrienden sturen en al je aankopen worden gratis prachtig ingepakt.

Skoonecodesign.nl
Webshop met meubels en (woon)accessoire van milieuvriendelijk of hergebruikt materiaal. Tassen van fietsbanden, lampen van atlassen, etuis van melkpakken, manden van autobanden, boomstamtafels van verantwoord hout en nog veel meer. Skoon verkoopt veel werk van Nederlandse ontwerpers en ook van fair trade-projecten uit ontwikkelingslanden. Tip: Nog een site aar je Fair Trade en ecodesign vindt, is: www.morethanhip.nl.

Tas-ka.nl
Webshop met een verzameling producten van over de hele wereld. Naast de eigen collectie verkopen ze ook ontwerpen van andere vormgevers. Je vindt er een selectie bijzondere tijdschriften en boeken, oude serviezen, vintage meubelen en mooie illustraties.

Wannekes.nl
Wannekes verkoopt online mode- en woonaccessoires voor volwassenen, kinderen en hondenliefhebbers. Producten die iets toevoegen aan het dagelijkse leven en plezier, comfort en humor bieden. Verfijnde producten met een creatief karakter en veel nieuws. Wat je op de beurs in Parijs ziet, kom je al snel in deze webshop tegen.

Yksi.nl
Yski biedt een collectie designmeubels en -accessoires van voornamelijk Nederlandse bodem. De ontwerpen zijn van o.a. Makkum/Tichelaar, Goods en Moooi, maar ook van zelfstandige ontwerpers als Olav Slingerland, Lotte van Laatum, Jo Meesters en natuurlijk Yksi Ontwerp zelf.

Bladcadeau.nl
Met BladCadeau geef je een abonnement op een tijdschrift naar keuze, verpakt in een mooie cadeaubox. Degene die BladCadeau krijgt, kan zelf kiezen op welk tijdschrift hij of zij een abonnement wil. Zo zit er voor iedereen wat bij. Na afloop stopt het abonnement automatisch. Er zijn verschillende varianten, in de prijsklassen € 15, € 25 en € 50.

nog meer: wooninspiratie