Shop de look: stellingkast met opbergmanden

Handig zo’n stellingkast of boekenkast, maar de kast kan al snel rommelig ogen. Gelukkig is daar een oplossing voor: een stellingkast met opbergmanden. Hier kun je alle kleine spullen uit het zicht opbergen en zo geef je die kast een andere look. Bovendien hoef je minder af te stoffen als je kiest voor opbergmanden met een deksel. Leuk toch?
houten stellingkast met opbergermanden

Alles in de stellingkast

Hulp nodig bij het opruimen van de kast? Verzamel eerst een aantal fijne manden. Ze hoeven niet allemaal dezelfde te zijn, maar kies wel voor manden die bij elkaar passen. Met manden blijft de kast speels en ziet het geheel er toch netjes uit. Uiteraard kun je ook kiezen voor allemaal dezelfde manden, opgeruimd is opgeruimd.

Plaats van de stellingkast

De stellingkast met opbergmanden doet het niet alleen goed in de woonkamer, maar kun je ook plaatsen in de slaapkamer of badkamer. Wil je de kast in een kleine ruimte plaatsen? Zorg dan dat je de hoogte ingaat. Zo kun je alsnog al je spullen kwijt!

Om meer warmte te creëren met een stellingkast kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van een houttint. Dit straalt warmte uit. Om de warmte extra te versterken decoreer je de planken met accessoires gemaakt van natuurlijke materialen.

Stellingkast met opbergmanden

Open stellingkast

Doordat de stellingkast open is, kan hij al heel snel rommelig overkomen. Je houdt orde in de kast als je voor één bepaalde kleur gaat. Je kunt ook kiezen voor woonaccessoires in de kleuren grijs, nude en wit. Zo zorg je ervoor dat de kast rust uitstraalt.

De leukste opbergers

Voorraadpot van Oyoy, opbergbox (set van 3) van Lene Bjerre, opbergboxen (set van 2) van Dutch Design Chair, schoendozen (set van 3) va Kid’s Concept, opbergboxen (set van 2) van Done by Deer, manden (set van 3) van Done by Deer, mand met handvat van Nordal, zwarte mand van vtwonen, opbergmand van Ferm Living, mand van Bloomingville en geweven jute mand van Urban Nature Culture.

Bron: 1. vtwonen maart 2014 | Fotografie Barbara Kieboom | Styling Marianne Luning – 2. vtwonen maart 2014 | Fotografie Tjitske van Leeuwen | Styling Marianne Luning

nog meer: