Servies van Catchii Homeware

Nodig je graag gasten uit om bij je thuis te komen eten? Dan is er tijdens zo’n gezellig samenzijn, naast een heerlijke maaltijd, vaak ook een hoofdrol weggelegd voor je allermooiste servies. En mooi servies kun je nooit genoeg hebben.
"

Catchii Homeware

Catchii Homeware is een jong serviesmerk, opgericht in 2013. Het bijzondere servies herken je aan de verfijnde en kleurrijke handbeschilderde illustraties van ontwerpster Femke Zwaan. Haar stijl is kleurrijk, levendig en elegant. Eén ding is zeker, met de kleine kunstwerken van Catchii op tafel zal een lunch of diner nog feestelijker worden.

Inspiratie voor het serviesmerk komt uit alle delen van de wereld, net waar het catchii blaadje neerstrijkt. Voor de nieuwe collectie ‘South African Garden’ heeft Femke zich laten inspireren door de schoonheid en charme van de weelderige tuinen met hun flora en fauna van de Garden Route in Zuid-Afrika. De collectie bestaat uit borden, kommen, mokken en diverse schalen met illustraties van vlinders, overvliegende vogels, pauwen, veren en bladeren.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie