Schommelstoel kinderkamer

Niets zo rustgevend als lekker schommelen in een schommelstoel. Heen en weer wiegen tot je er zelf bijna bij in slaap valt. Hieronder laten we de leukste schommelstoelen zien.

Schommelstoel

Handige schommelstoel

Veel mensen kiezen voor een stoel op de babykamer. Handig met het voeden en als je samen even rustig een boekje wilt lezen voor het slapen gaan. En fijn om je even terug te trekken als je je kind wilt bespieden terwijl het slaapt. Er is keuze genoeg aan stoelen, afhankelijk van de stijl van de babykamer kies je iets uit. Denk dan ook eens aan een schommelstoel. Misschien een beetje ouderwets, maar ook heerlijk rustgevend. Daarbij zijn er tegenwoordig ook heel wat hippe exemplaren te koop!

Nieuw retro

Ga je voor retro, kijk dan goed op Marktplaats. Een stoel van bamboe of rotan zit prima als je er een kussentje in doet. Wil je wel retro maar dan als nieuw? Bij Schommelstoel.net knappen ze oude stoelen op met een likje verf en een mooie bekleding. Er is ook een mogelijkheid om zelf een stof aan te leveren, zo kan je de schommelstoel helemaal aanpassen aan de babykamer.

Kinder schommelstoel

Kies je een schommelstoel voor jezelf of voor je kind? Als je wilt dat je dochter er lekker in kan zitten, is het handig om een kleiner exemplaar te nemen. Bijvoorbeeld de schommelstoel van Lief!. Deze roze eyecatcher is perfect om uren lekker in de schommelen en boekjes in te lezen. De stoel is te combineren met alle andere accessoires van Lief! Lifestyle.

Schommelledikant

En dan is er ook nog het schommelledikantje. Of moeten we zeggen schommelstoelbedje? Rockid is een schommelstoel en wieg ineen. Als je kind de wieg ontgroeid is, kun je ‘m ombouwen tot schommelstoel. Te koop bij Ontwerp Duo.

Schommelstoel Eames

Wil je graag een echte retro versie op de kinderkamer? Kijk dan of je een Eames op de kop kunt tikken. Bij Retrofurnish verkopen ze RAR schommelstoelen. In een volwassenen en kinderuitvoering. Deze zijn geïnspireerd door Charles Eames.

Schommelstoel Olympia

Heerlijk genieten met je pasgeboren kindje in de buitenlucht dat kan met stoel Olympia. Zorg bij het uitkiezen van een stoel voor buiten dat de stoel bestendig is tegen de buitenlucht. Een bijzondere schommelstoel is de Olympia. De twee ringen onder de stoel zijn armleuningen en tegelijkertijd de bodembuis. Hij is makkelijk in te klappen en op te bergen. Te koop bij TuinCollectie.

Schommelstoel Fisher Price Rainforest

Een wipstoeltje van het merk Fisher Price is erg geschikt voor baby’s. Ze kunnen er heerlijk in spelen en slapen. De schommelstoel Fisher Price Rainforest is te koop bij Kadocus.

Bron: ariadne at Home | Fotografie: Fotolemaire.nl

nog meer: wooninspiratie