Ruimtebesparende zitplekken in huis: krukjes

Deze krukjes passen perfect bij een industriële inrichting. Zet een kruk voor een bureau of tekentafel gemaakt van sloophout; leuk voor in de kinderkamer, want het mag vies worden! 

kruk

Bovenstaande kruk komt uit onze eigen vtwonen collectie! Het is de vtwonen spider kruk.

kruk

Deze prachtige Casa Vivante Douglas kruk in de vorm van een bok staat leuk in elke woonruimte. Vanwege zijn unieke en klassieke vormgeving en neutrale tint kunt u dit krukje eindeloos combineren. De Casa Vivante Douglas-kruk is gemaakt van rundleer in combinatie met stevig mangohout. U kunt dit krukje niet alleen gebruiken om op te zitten maar ook als voetenstoel. Leg uw benen lekker op de kruk en kom helemaal tot rust.

kruk

Deze Flip Around van Menu kun je gebruiken als kruk én als bijzettafel. Dubbel handig. De kruk is ontworpen door Norm Artkitekter. Het krukje is gemaakt van essenhout met een kunststof blad.

industrieel kruk

De Life kruk van Nordal is eigenlijk alles wat uw interieur kan gebruiken, want de vintage uitstraling maakt hem echt onmisbaar. Gebruik de Life in aan de bar in uw keuken, als extra zitplaats of als decoratie item. Of gun deze kruk een prominente plaats in uw hal of woonkamer.

nog meer: wooninspiratie