Rood in je interieur

Een kleurenpalet dat je doet denken aan de rood-oranje gloed van de ondergaande zon of een knapperend haardvuur. Haal de warmte in huis voor de komende winter met deze kleuren.Rood Interieur

Kleurtrends White Fire

Uitgesproken of subtiel, hoogglans of mat. Er zijn veel combinaties mogelijk met de kleurtrend White Fire (herfst-winter 2010-2011). Van een feministische tot een romantische sfeer.

Rood interieur

Rood is een kleur waar je voorzichtig mee om moet gaan. Te veel rood in je interieur kan namelijk overweldigend zijn. De kleur is vooral geschikt voor de woonkamer, keuken en speelkamer. Wil je rood in de slaapkamer toepassen? Dan kun je rood beter als accent toepassen of als een klein kleurvlak, een rode wand kan de nachtrust namelijk verstoren. Rood is goed te combineren met basic kleuren en andere warme kleuren als meer oranje-achtige rood. Verschillende kleuren rood combineren mooi met elkaar. Vind je rood te heftig? Gebruik de kleur dan enkel als chique accent, bijvoorbeeld in de vorm van een rood vaasje, een kussenhoes of een zacht wollig vloerkleed. Zo’n kleine verandering heeft al een groot effect.

  1. Zoffany – Black
  2. Flexa IKEA Family Colors – 188
  3. Little Greene – Gauze Mid 164
  4. Flexa IKEA Family – 059
  5. Little Greene – Firefly 141
  6. Farrow & Ball – Picture Gallery Red 42
  7. Histor – Waarde S 1005 – Y30R
  8. Flexa IKEA Family Colors – 174
  9. Karwei – IG PS 1020 a

De hierboven getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

nog meer: wooninspiratie