Retro behang kinderkamer

Om te mogen slapen in een mooie nostalgische retro slaapkamer hoef je niet persé geboren te zijn in de jaren ’60 en ’70. Ook de kleine smurfen van nu slapen lekker zacht in een retro behang kinderkamer. Hulde aan de nostalgie!

retro behang

Lavmi - Funkywalls wallpapers

Retro behang kinderkamer

Breng een vleugje nostalgie aan in de kinderkamer met mooi retro behang. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel. Het uitgesproken retro behang van Eijffinger kan als geen ander dat heerlijke gevoel overbrengen. Ook bij Funkywalls wallpapers ben je aan het goede retro/vintage adres. Ze bieden een uiteenlopende collectie met dessins en kleuren die de kinderkamer een paar jaar mee terug in de tijd nemen. Vooral het merk Lavmi doet het in elke kinderkamer erg goed. Sprekende kleuren en originele patronen maken het merk.

Retro met een knipoog naar design

Vind je bovenstaand retro behang toch een beetje te vintage voor de kinderkamer. Dan zijn er ook zat behangsoorten met een design touch en toch een fijne knipoog naar de vervlogen jaren. Het subtiele behang van de Behangsite met kersjes overheerst niet in de kamer maar brengt wel de juiste retrosfeer. Met behang van Studio Ditte creëer je van elke slaapkamer een unieke slaapplaats. Studio Ditte heeft nu ook een collectiekinderbehang dat geïnspireerd is door speelgoed uit vervlogen tijden. Het resultaat zoals ze zelf zeggen: ‘een sfeervolle vintage look met fris, grafisch beeld’. Een mooi voorbeeld daarvan is het Space racer behang met oude vliegtuigjes.

Retro kinderkamer

Een retro kinderkamer maak je helemaal af met de juiste accessoires. Bij Kidzsupplies vind je lampen passend bij dit thema. Waar we ook hebberig van worden is de collectie van Retroloekie voor de kinderkamer. Zo vind je er bijvoorbeeld klokken, een hobbelhond en verschillende oude stoelen voor de perfecte finishin touch. Hebben, hebben, hebben…

Bron: Studio Ditte & Funkywalls Wallpapers 

nog meer: wooninspiratie