De Renovatiedag: binnenkijken bij meer dan 70 renovatieprojecten

Heb je nog geen architect gevonden voor jouw renovatie of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Dan heb je geluk! Want op 5 mei organiseren Ik Ga Bouwen&Renoveren en zoekeenarchitect.be voor de 21e keer de Renovatiedag. Architecten en bewoners zetten hun deuren wagenwijd open om jou te ontvangen en je meest prangende vragen te beantwoorden. Spreek je ook een aardig woordje Frans? Dan is er nog meer keuze, want ook op Journée de la Rénovation – de Franse tegenhanger van Renovatiedag – ben je meer dan welkom voor een bezoekje!

Over de renovatiedag

Volgens Ik ga Bouwen&Renoveren-hoofdredacteur Eric Cloes is de Renovatiedag de ideale gelegenheid om in contact te komen met ervaren architecten. “Ze geven tips uit de praktijk en beantwoorden al je vragen. Je voelt ook meteen of het klikt. Heel belangrijk, want zo’n verbouwing kost toch wel wat geld.” Heb je geen al te groot budget voorhanden? Ook dan biedt de Renovatiedag een oplossing! Volgens Cloes hoef je niet de hele structuur van je huis veranderen om een nieuwe look-and-feel te creëren. (Interieur)Architecten kijken met een andere blik en hebben vaak tal van creatieve oplossingen. Dus, had jij al plannen op 5 mei? Inschrijven is gratis, maar wel verplicht. Doe het hier!

Meer dan 70 x binnenkijken

Nog geen idee welke renovaties je wil bezoeken? Neem dan snel een kijkje op renovatiedag.ikgabouwen.be/2019 en ontdek de meer dan 70 inspirerende renovatieprojecten.

nog meer: wooninspiratie