Prachtige prinsessenkamer

Met de meubels en accessoires van LIFETIME maak je een prachtige prinsessenkamer voor jouw kleine prinses. Haal de verkleedjurkjes en glazen muiltjes uit de kast en je dochtertje waant zich in een echte sprookjeswereld.
Prinsessenkamer Lifetime

Prinsessenbed LIFETIME

Een prinses slaap natuurlijk in een prinsessenbed! Met een prachtige hemel boven d’r en slapen onder een prinsessendekbedovertrek. Bij Rikken wonen vind je de hele prinsessen-collectie van LIFETIME. Van het overtrek tot het bed. Een standaard bed van LIFETIME wordt een prinsessenbed doordat je er een geïllustreerd paneel aan vast maakt. Op dat paneel staan kastelen, prinsessen, paarden en bloemen.

Hoogslaper prinsessen

Misschien vindt jouw prinsesje een hoogslaper wel veel leuker. Met verschillende doorbouwelementen maak je van het LIFETIME ledikant een halfhoogslaper of een hoogslaper. Hoe het bed er dan uit ziet, zie je bij Babypark. Het bed is helemaal af met het funmatras van Woon-winkel. Deze paarse pluche hoes doe je om een matras en leg je onder het bed. Zo heeft je dochter een heerlijk speel- en kletsplekje om alle prinsessengeheimpjes met vriendinnen te delen.

Decoratie prinsessenkamer

Met alleen een prinsessenbed heb je natuurlijk nog geen echte prinsessenkamer. Daar heb je nog meer roze accessoires voor nodig! Zoals de sierkussens van LIFETIME, verkrijgbaar bij Babypark. Of het Happy Pink ronde vloerkleed, te koop bij De Bedstee. In het artikel ‘Vloerkleed‘ vind je meer mooie vloerkleden voor de finishing touch in een roze kinderkamer.

Decoratietips:

  • verf een muur in de slaapkamer roze, zo wordt het nog meer een prinsessenkamer.
  • heeft jouw dochter echte prinsessenjurken? Hang ze dan niet in de kast, maar aan een paar haken aan de muur. Of koop een kledingrek, zet hem op de laagste stand en hang daar alle jurkjes aan.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie