Om mee uit te pakken: porselein servies

Porselein servies mag het hele jaar door uit de kast gehaald worden. Dus niet alleen voor de feestdagen of speciale gelegenheden. Daarom is het wel zo handig om een verzameling in de vitrinekast te hebben. En wil je graag uitpakken met een feestje? Kies dan voor basic servies voor dagelijks gebruik en opvallend servies wanneer er iets te vieren valt. 
Porselein servies - Pip Studio

Luxe porselein

Porselein is een speciale vorm van keramiek die door de historie heen voor luxe heeft gestaan. Nog steeds is porselein populair om mee te pronken of als servies te gebruiken. Porselein servies is vaak mooi beschilderd met bloemen en heeft een fijne klassieke uitstraling. Maar er is tegenwoordig ook heel veel modern porselein.

Modern servies

Mooie sets porseleinen servies kun je kopen van het merk Villeroy & Boch. Dit merk heeft prachtig wit servies dat je met elke tafeldekking kunt combineren. Het servies kenmerkt zich bovendien door het design. Dit is net even anders en maakt de opgedekte tafel nét wat specialer.

Onze favorieten

New Wave presenteerbord van Villeroy & Boch, Pacific mokken van Royal Doulton, Artesano dipschaaltjes van Villeroy & Boch, Artesano melkkan van Villeroy & Boch, Pacific mokken van Royal Doulton, BBQ Passion bord van Villeroy & Boch, Floreana koffieschotel van Villeroy & Boch, Artesano theedoos van Villeroy & Boch, Floreana mokkakop van Villeroy & Boch.

nog meer: