Extra opbergruimte: plank boven de commode

In de babykamer is het erg handig om extra opbergruimte te hebben. Bijvoorbeeld een plank boven de commode. Zo heb je tijdens het verschonen van je baby alles bij de hand.

Plank boven commode

Extra opbergruimte

Het is belangrijk om je baby in de gaten te blijven houden tijdens het verschonen en aankleden. Dit kan alleen als je alles binnen handbereik hebt. Denk aan luiers, billendoekjes en kleertjes. Vaak kan je al veel kwijt in een commode met lades en schappen. Maar met een plank boven commode creëer je nog meer opbergruimte.

Hoogte plank boven commode

De plank moet binnen handbereik hangen. Maar ook hoog genoeg zodat jij en je kind zich er niet aan kunnen stoten. Je moet zelf even uitproberen welke hoogte jij handig vindt. Ga voor de commode staan en strek je armen uit naar voren en boven richting de muur. Zet met potlood een kruisje op de muur waar je nog net bij kan. Dit is de maximale hoogte voor de plank boven commode.

Leuke plank boven commode

Wat voor plank je handig en leuk vindt is erg persoonlijk. Voor een uitgebreid aanbod kijk je bij Babypark. Daar vind je allerlei verschillende soorten wandplanken. Met één plank of met vakjes en meerdere schappen.

Uiteraard kan je ook altijd even bij de Ikea kijken. Hun collectie wandplanken is zeer uitgebreid.

Extra opbergruimte met de vtwonen letterbak

Wil je naast het praktische oogpunt ook iets leuks en origineels aan de wand hebben hangen? Dan is de vtwonen letterbak een optie. Dit grote wandrek heeft veel opbergvakjes en is verkrijgbaar bij Wehkamp. Naast luierdoekjes kan je ook leuke accessoires in de letterbak kwijt.

Commode

Ben je nog op zoek naar een geschikte commode? Lees dan het artikel commode. Hier zijn de leukste exemplaren inclusief de verkoopadressen verzameld. Handig: je leest er ook aan welke eisen een goede commode voldoet.

Beeld: Coming Kids

nog meer: wooninspiratie